Over ons 

Onze ouders begonnen op de Albert Cuypmarkt met het verkopen van katoenen stof, dekbedden en kussenslopen van boerenbont ruit op de kraam in 1962. Destijds moest je nog iedere dag naar de markt om uitgeloot te worden, zodat je voor de dag een kraam kon huren. 

In 1964 openden zij achter de kraam, een winkel.


Op de Albert Cuypmarkt en in De Boerenbonthal zijn we groot geworden. We verkochten knopen voor de kraam toen we 9 jaar waren. Het is met de paplepel ingegoten. 


Wij zijn René en Harry Hartsuiker en in 2006 hebben wij De Boerenbonthal overgenomen. We konden met de jarenlange ervaring van stoffen, De Boerenbonthal gaan moderniseren en structureren tot wat het nu is. 


Weesp is al jaren heel bekend bij onze zakelijke klanten als groothandel, net als dat de Albert Cuypmarkt heel bekend stond bij de particuliere klanten.


Toch viel op 1 december 2020 het doek voor de winkel op de markt. Wegens funderingsproblemen waren wij genoodzaakt de winkel te sluiten en alles in Weesp onder te brengen. 

We hebben de showroom in Weesp een metamorfose gegeven, waardoor er meer ruimte is ontstaan om rustig te kunnen winkelen.


We verwelkomen u met veel plezier!

 

  


 


 


 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info